Shotgun és csöcsök, kedves olvasó!

Halálfej és üdvözlet a Herenövesztő Médiumban, a nagy acél tökök, a pörkölt, hagymásbab és mellek, fegyverek, lóerők és leplezetlen faszányosság sivatagi pusztaságában! Itt lehet böfögni, szabad és kell fingani és senki nem szól rád, ha fokhagymaszagú a leheleted. Csak akkor, ha nem az!

Ez a blog, ahogy az eddig is nyilvánvaló volt, tökös, férfias témákat fog boncolgatni, változatosan és érdekesen. Lesz itt csajles, receptek, tankok és kocsik, sport és zene, cigi és pia - mintha csak egy igen lepukkant, de nagyon fasza digitális kocsmába kerültél volna.

Ja, igen. És tegeződünk, mert egy kocsmában nem vacakol a férfi a férfival. Ha sírdogálós kedvedben vagy, menj haza, baszod. Ide inni, dumálni, és ha hülye vagy, bazmegolni jövünk.

Szóval, itt nem rovatokat fogsz találni, hanem asztalokat. Minden asztalnál másról lesz szó. Lesz csöcs-asztal, ahol intenzív nőelemzés lesz a téma, lesz pia-asztal, ahol szeszekről hörgünk, lesz kultúra, ahol zenék és faszos filmek merülnek fel... Hogy válogass kedvedre.

Egyelőre ennyi, drága látogató, vazzeg. Stay tuned.

 

 

A Nagy Villamos Szerkesztőség

A bejegyzés trackback címe:

https://nagywillamos.blog.hu/api/trackback/id/tr172725346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása