Üdv horkoló csillámfaszlámák!

Akik felkapták a fejüket, hogy mégis hogyan lehet egy banda Tündérvidék névvel epikus: nem kétkedik. Belehallgat. Multiorgazmust szenved a füle.

Igen, direkt szadista módon a legutolsó albumokról vettem át a zenét, hogy szakítsa szét a 100% pamut alsót.
Most pedig elejtek egy apró tényt: a zenészguruk nagyrészt franciák. Van még remény a világunkban. De, hogy lehet valaki frönszia és tökös? Lássuk hát: 
Először is, biztos nem esznek csigát mert az milyen már. Csigából nem lesz szalonna. Akkor meg minek, és még sör sem. Pláne.
Ilyesmi járhatott a két szellemi atya Philippe és Willdric fejében is, mikor 98-ban összejöttek egy jót muzsikálni. A közös érdeklődés és a vélhetően nagy herékre való törekvés vezetett a ma ismert hajhagymasokkoló és fülbemászó hangzáshoz. 2002-ben megnyerték a Heavenly együttes gitárosát és a spanyol Dark Moor epikus speed metal (egyfajta inspiráció) banda gyönyörű hangú énekesnőjét Elisa Martint.
 

 

herrchef@NagyVillamos

A bejegyzés trackback címe:

https://nagywillamos.blog.hu/api/trackback/id/tr722884044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása